Digital Signage

Digital Signage

Digital Signage

Solutii pentru informarea publicului si motivarea clientilor

Sistemele Digital Signage sunt din ce in ce mai prezente in spatiile publice, in cladirile administrative si cele de birouri, in fabrici, in aeroporturi si gari, in centre comerciale sau in zonele de interes cu trafic intens. La ora actuala, ele reprezinta un important mijloc de comunicare pentru public diferit – oameni aflati mereu in miscare si preocupati de activitatile lor. Aceste sisteme permit distribuirea controlata, de la distanta, a continutului personalizat, cu scopul de a informa, alerta, a intretine sau a influienta publicul, angajatii, clientii sau cumparatorii. Continutul captivant, conceput special pentru a rula pe diferite tipuri constructive de displayuri, atrage atentia trecatorilor cu mesaje care trebuiesc sa iasa in evidenta fata de alte mijloace media.

Principalele functii ale sistemelor de digital signage sunt:

 • Informare. Pot prelua automat – prin integrarea cu fluxuri si canale de stiri, cu alte sisteme, informatii de ultima ora (breaking news), informatii medicale, meteo, transport local, sportive, evenimente ale comunitatii sau ale companiilor, informatii transmise de municipalitati sau institutii guvernamentale. Tipuri de aplicatii: siguranta sociala (social safety), comunicare interna, sistem de rezervare sali de meeting si conferinta, informare pasageri si calatori, menu-ri digitale pentru restaurante, baruri, cafenele, cluburi, informare rute si trasee (wayfinding).
 • Alertare. Afiseaza automat notificari si alarme in caz de urgenta sau calamitati. Se pot integra cu sistemul national 112, cu diferite dispecerate, centre de comanda si control, cu sistemele si instalatiile cladirilor precum sistemul de securitate, sistemul de detectie incendiu, sistemele de adresare publica si sonorizare, BMS, sisteme de automatizare.
 • Publicitate. Continut dinamic, interactiv, amplasat in locatii strategice indoor sau outdoor pentru a motiva si influenta comportamentul clientilor si cumparatorilor. Posterele digitale, displayurile in formate si dimensiuni personalizate pentru centre si spatii comerciale, vitrine, showroom-uri, aeroporturi, gari afiseaza in timp real reclame publicitare, mesaje pentru fidelizarea clientilor. Sistemele actualizeaza continutul in timp real cu informatii privind orarul mijloacelor de transport, stiri si alte informatii de ultima ora.
 • Educatie, Divertisment (Edutainment). Continut cu rol educativ sau amuzant, care sa capteze audienta, sa mentina atentia asupra canalului media.

AVITECH are o experienta bogata si indelungata in implementarea de retele pentru digital signage, in Romania. Avem expertiza necesara pentru a proiecta si instala cu succes orice tip de retea, indiferent de complexitatea, dimensiunile acesteia sau locatiile in care se utilizeaza: cladiri administrative, campusuri scolare, diferite locatii ale municipalitatilor, spitale, centre culturale, muzee, parcuri de distractii, arene sportive, hoteluri, restaurante, cluburi si baruri, centre comerciale, magazine, cladiri de birouri, institutii financiar-bancare, fabrici, centre logistice, aeroporturi, gari.

Solutiile AVITECH sunt intotdeauna personalizate (custom-fit digital signage solutions), adaptate constructiv locatiilor carora le sunt destinate (culori, dimensiuni, forme, carcase, nivel de protectie), raspund nevoilor clientilor nostri in materie de performante, usurinta in utilizare, costuri reduse de exploatare.

Tehnologii de ultima generatie, echipamente cu performante superioare

Solutiile AVITECH pentru digital signage se bazeaza pe o gama extinsa de echipamente de inalta fiabilitate si cu un raport calitate/pret foarte bun, selectate atent in urma experientei dobandite.

Robustete, durabilitate, disponibilitate de a functiona 12-15 ore pe zi, garantie extinsa pentru regim intens de functionare sunt principalele atribute ale echipamentelor noastre:

 • Displayuri LCD NEC, LG;
 • Displayuri speciale cu inalta luminozitate NEC, LG;
 • Videowall LCD NEC, LG;
 • Displayuri LED indoor si outdoor NEC, LG, Leyard;
 • Totemuri, constructii speciale indoor si outdoor LG, Infinitus;
 • Sisteme de afisare interactive NEC, LG, Infinitus;
 • Infrastructura IT&Comunicatii Cisco, Fortinet, Fujitsu, R&M;
 • Digital Signage Software PADS4;
 • Accesorii, cabinete, constructii persolnalizate Legrand.

Echipamentele utilizate in instalarile noastre sunt proiectate exclusiv pentru digital signage si beneficiaza de tehnologii de ultima generatie care ce le asigura:

 • Consum redus de energie (eco friendly);
 • Operatiuni minime de intretinere, fara intreruperea functionarii;
 • Costuri reduse de operare in comparatie cu variantele clasice (total ownership cost).
Servicii complete, Proiecte la cheie

Pentru sistemele si retelele de Degital Signage, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Studii de fezabilitate, Proiectare, Procurare echipamente, Instalare, Programare, Mentenanta si Suport tehnic.

Un rol aparte il acordam procesului de integrare a sistemelor de Digital Signage cu alte sisteme si instalatii ale cladirilorAdresare Publica si Alarmare Vocala, Sisteme Integrate A/V, Sisteme Integrate de Securitate (PSIM), Detectie Incendiu, Automatizari, BMS.

Lucrari de referinta

De-a lungul timpului, compania noastra a instalat sute de sisteme de digital signage in toate domeniile de activitate, dintre care putem enumera: [Institutii de Stat] Ambasada Americii, [Universitati, Scoli] Academia de studii economice Bucuresti,[Cladiri de Birouri] The Bridge, Cognizant, UiPath, [Financiar] Banca Romaneasca, Unicredit Bank, BRD, Alpha Bank.

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre sistemele de digital signage?

Specialistii nostri in sisteme de digital signage va stau la dispozitie.

  Română