Protectie perimetrala cu radare Axis

Slider Image
Solutii de protectie perimetrala cu radare

Proiectat ca o completare a sistemului dvs de supraveghere video, AXIS D2050-VE Network Radar Detector foloseste tehnologie radar avansata si algoritmi inteligenti pentru a detecta persoanele care au incalcat prima linie de aparare pentru a intra in zona securizata.

AXIS D2050-VE detecteaza miscarea 24/7. Cu o acoperire orizontala de 120 de grade si o raza de actiune de pana la 50 de metri, acesta ofera, de asemenea, unghiul si viteza obiectelor in miscare.

AVITECH este partener Axis Gold in Romania ce ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, radare, control acces si sisteme audio complete, fiind lider al industriei de echipamente video si de retea.

High quality, reliable and durable equipment

Datorita sistemului de analiza integrat care utilizeaza algoritmi de machine learning si deep learning, dispozitivul poate detecta, clasifica si urmari cu acuratete persoanele si vehiculele, asigurand o rata scazuta de generare a alarmelor false.

Radarul foloseste unde electromagnetice pentru a detecta miscarea si nu este sensibil la lucrurile care declanseaza in mod normal alarme false, cum ar fi umbre in miscare sau raze de lumina, picaturi de ploaie sau insecte.

Un detector de miscare bazat pe radar este complementul perfect pentru sistemele de supraveghere video Axis. Pe langa declansarea unei alarme atunci cand detecteaza un intrus, inregistrarea poate fi verificata vizual.

In plus, portul suplimentar PoE cu care este prevazut dispozitivul, permite conectarea si alimentarea facila a dispozitivelor externe, cum ar fi o camera pentru verificarea vizuala sau o goarna de retea pentru difuzarea de la distanta a mesajelor de avertizare si descurajarea activitatilor nedorite.

AXIS D2050-VE

  • Arie extinsa de acoperire de 180 de grade;
  • Algoritmi de analiza incorporati;
  • Detectie continua si precisa, cu o rata scazuta de producere a alarmelor false;
  • Functionalitati avansate de colaborare a mai multor dispozitive inteligente;
  • Port PoE suplimentar pentru alimentarea unor dispozitive anexate.
Full services. Turnkey projects

Pentru securitatea perimetrala, AVITECH ofera o full range of services for Video surveillance:: Consultancy in choosing the best solution, Design, Equipment supply, Installation, Maintenance and Technical Support.

On the same topic

Security integrated
systems

Doresti informatii despre protectia perimerala cu radare Axis ?

English