Office buildings

Office buildings

Cladiri de Birouri
Solutii pentru cladiri de birouri
Slider Image
Slider Image
Slider Image

Multi angajati isi petrec cea mai mare parte a timpului la locul de munca, lucrand in sali de conferinta, birouri individuale sau birouri necompartimentate. In cazul birourilor si cladirilor administrative moderne, scopul este ca angajatii sa beneficieze de conditii optime pentru a-si desfasura eficient activitatea.

AVITECH ofera solutii personalizate in functie de cerintele si nevoile fiecarui client. Compania dispune de o gama larga de echipamente de la producatori renumiti din domeniu si ofera servicii de inalta calitate, prestate de profesionisti cu o experienta bogata.

Beneficiind de aportul ultimelor tehnologii in materie de securitate, eficienta energetica, IT&Comunicatii, solutiile AVITECH pentru cladirile de birouri pot transforma orice unitate intr-o infrastructura inteligenta ce are costuri de operare reduse.

Protectia la incendiu este o preocupare foarte importanta in caldirile de birouri si necesita solutii personalizate in functie de tipul cladirii, instalatiilor si echipamentelor.

Sistemele de securitate joaca un rol important in gestionarea interna a riscurilor in cladirile de birouri ce trebuie sa indeplineasca cerintele solicitate in ceea ce priveste securitatea, siguranta si difuzarea de mesaje pentru informarea si alertarea in caz de urgenta.

Control accesul in cladirile de birouri este esential pentru protejarea angajatilor, vizitatorilor si a diferitelor activitati care se desfasoara in spatiile respective.

Sistemele de automatizare pentru cladiri (BMS) contribuie la eficienta energetica a cladirilor de birouri prin economisirea energiei electrice si prin realizarea diferitelor automatizari.

Avand o experienta de peste 20 de ani acumulata in numeroase lucrari, AVITECH are expertiza necesara pentru proiectarea si executia instalatiilor specifice logisticii in domeniile:

Fire Protection

Security

Automatizari pentru cladiri

  • BMS. Solutii Honeywell pentru administrare facila a cladirilor, reducerea consumurilor de energie si a costurilor de operare.
  • Intelligent Lighting. Solutii Helvar pentru un iluminat sanatos, cu reducerea considerabila a consumului de energie electrica.
  • Iluminat de siguranta.
  • Instalatii electrice.

IT&Communication Infrastructure

Full services. Turnkey projects

Pentru cladirile de birouri, AVITECH ofera o gama completa de servicii: Consultanta, Proiectare instalatii, Procurare echipamente, Executie lucrari, Maintenance and Technical Support.

In vederea unei administrari facile si a reducerii costurilor de operare care sunt semnificative, acordam o mare importanta procesului de integrare a sistemelor si instalatiilor cladirilor, in special in domeniile BMS, Fire Protection, Security, IT&C infrastructure.

Reference works

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat numeroase proiecte in domeniul cladirilor de birouri precum Expo Business Park Bucuresti, Floreasca Business Park Bucuresti, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, Unirii View.

On the same topic

Doriti informatii despre solutiile AVITECH pentru cladiri de birouri?

Specialistii nostri de la dispecerat va stau la dispozitie.

    English