Data Center

Data Center

Data Center

Solutii eficiente si versatile pentru centrele de date

Amenajarea la cheie a centrelor de date este o preocupare importanta a companiei noastre, deoarece stim cat de importante sunt acestea pentru functionarea normala a unei companii sau institutii.  Centrele de date contin date si echipamente valoroase, iar avarierea sau pierderea acestora se traduce in pierderi mari financiare sau chiar falimentul companiei. Prin urmare, pentru a asigura functionarea normala, este necesara implementarea sistemelor de securitate, protectie la incendiu, a sistemelor IT&C si a instalatiilor electrice.

Compania noastra integreaza toate sistemele necesare pentru a garanta functionarea sigura, eficienta si neintrerupta a comunicatiilor de voce si date ale beneficiarului. Solutiile propuse sunt caracterizate de flexibilitate, luand intotdeauna in calcul posibilitatile de dezvoltare ulterioara ale clientului.

Protejarea centrelor de date

Echipamentele de inalta performanta pot asigura furnizarea de energie prin intermediul retelei clasice de energie electrica. Aceste echipamente sunt utilizate pentru captarea si transmiterea energiei electrice, de la postul de transformare si tablourile electrice de alimentare si distributie, pana la instalatiile de distributie electrice si PDU-urile de alimentare a rack-urilor IT.

Solutiile profesionale de climatizare furnizate de lideri din diverse domenii din intrega lume pot asigura cel mai bun mediu de operare pentru IT si infrastructura electrica. Unitatile de inalta precizie din camera IT pot fi clasice, free-cooling sau de tip adiabatic, sunt prevazute cu controlul umiditatii si au o precizie inalta si eficienta energetica.

Sistemele de control acces asigura accesul securizat in interiorul centrului de date si al camerei tehnice, folosind cele mai noi tehnologii in domeniu. Pot utiliza recunoasterea faciala, telefoanele inteligente si intercom pentru a gestiona accesul in cladire, camere tehnice sau rack-uri de servere individuale.

Supravegherea video si sistemele audio va ajuta sa protejati perimetrul prin combinarea camerelor video si termice cu software care urmareste intrusii, detecteaza dronele si emite alerte si alarme.

Alertarea, prevenirea si stingerea incendiilor sunt esentiale pentru centrele de date, astfel camera server-ului poate suferi daune costisitoare si intreruperi de lunga durata. Folosim tehnologii moderne precum agenti ecologici si ultra-eficienti de stingere a incendiilor precum Novec sau Inergen si echipamente de inspectie si stingere a incendiilor produse de cei mai experimentati furnizori in domeniu.

Securitatea cibernetica a datelor

Securitatea cibernetica eficienta este valoarea riscurilor si consecintelor si luarea masurilor adecvate. Este vorba despre produse, oameni, tehnologie si procese in desfasurare. Ne concentram pe securitatea cibernetica si facem totul pentru a atenua riscurile sale.

Preocuparile legate de securitatea cibernetica se afla in fruntea listei de lucruri care mentin liderii de afaceri pe timp de noapte. Amenintarile sunt in continua schimbare si evolutie, deoarece oamenii rau intentionati lanseaza noi atacuri si exploateaza vulnerabilitatile.

AVITECH are o preocupare deosebita pentru securitatea cibernetica ajutand la apararea impotriva amenintarilor si protejarea datelor. Se exploateaza procesele existente pentru a asigura cele mai inalte niveluri de securitate cibernetica a sistemului de supraveghere.

Full services. Turnkey projects

AVITECH ofera o full range of services for Video surveillance:: Consulting, Design, Equipment procurement, Installation, Programming, Maintenance and Technical Support.

We pay special attention to integration of security systems, IT & Communications, building installations such as Video SurveillanceIntrusion DetectionPerimeter protection,  Access ControlFire DetectionAlarm and Evacuation, Building Management SystemSmart lighting, Communications, Informatics systems Digital Signage.

Reference works

De-a lungul timpului, compania noastra a implementat sisteme pentru data center pentru diverse companii si institutii: Generali Romania, WNS Global Service Romania.

On the same topic

Doriti mai multe informatii despre solutii pentru data center?

Specialistii nostri in IT&Comunicatii va stau la dispozitie.

    English