Networking

Networking

Networking

IT&Communication Infrastructure

Retele date/voce/video fiabile, flexibile si sigure

Retelele informatice joaca un rol crucial in activitatea companiilor si institutiilor, indiferent de domeniul de activitate al acestora. Ele conecteaza, controleaza si monitorizeaza toate comunicatiile interne, cele care intra si ies, intr-o organizatie. Odata cu cresterea numarului de echipamente IP si a mobilitatii angajatilor, retelele informatice trebuiesc sa gestioneze din ce in ce mai multe dispozitive conectate in conditii de inalta securitate, pentru protectia datelor si a informatiilor confidentiale.

Necesitatea de a accesa oricand si de oriunde informatii, de a comunica audio/video la standarde de inalta definitie, impun ca retelele informatice moderne sa fie tot timpul functionale, disponibile, rapide, flexibile si nu in ultimul rand, sigure.

AVITECH ofera intreaga gama de solutii tehnice pentru infrastructuri IT&Comunicatii:

 • Retele de date/voce/video, cablare structurata. Gama completa pe cupru si fibra optica.
 • Retele de date/voce/video wireless. Solutii flexibile si scalabile, adaptate nevoilor din ce in ce mai mari pentru conectarea a numeroase si diferite dispozitive mobile. Largime de banda suficienta, monitorizare continua, securitate avansata pentru date. Fiabilitate sporita si control eficient pentru retele cu dispozitive IoT.
 • Echipamente active de infrastructura, Routing, Switching. Retele automatizate bazate pe intentie (IBN – intent based networking), capabile sa monitorizeze continuu si sa ajusteze propriile performante, functie de solicitarile la care sunt supuse si nevoile de business
 • Data Center. Amenajare si dotare camere tehnice si centre de date conform celor mai inalte standarde de performanta (Tier Certification). Solutii de servere si stocare date, back-up si disaster recovery
 • Securitate. Solutii complexe pentru securitatea datelor in retea (cybersecurity) precum si securitatea fizica a camerelor tehnice, a centrelor de date, a centrelor de comanda si control.

Solutiile AVITECH sunt personalizate in functie de industrie si particularitatile acesteia. Oferim solutii specifice pentru infrastructuri IT&Comunicatii din Institutii de Stat, Universitati si Campusuri scolare, Cladiri de birouri si Administrative, Spitale, Centre de distractii si amuzament, Arene Sportive, Hoteluri, Banci, Fabrici, Platforme Industriale si Logistice, Centre modale de transport, Utilitati. De asemenea, putem integra sisteme de comunicatii la nivel metropolitan si national.

Echipamente si tehnologii de ultima generatie

Solutiile AVITECH pentru retele informatice au la baza echipamente si platforme software provenite de la cei mai importanti producatori in domeniu – Cisco, Fortinet, Nexans, dezvoltate pe tehnologii de ultima generatie si capabile sa raspunda celor mai noi si neasteptate provocari in materie de transmisie, control si securitate a datelor.

Gama de echipamente cuprinde

 • Sisteme LAN pe cupru –  Cabluri, accesorii conectivitate;
 • Sisteme LAN pe fibra optica –  Cabluri, accesorii conectivitate;
 • Rack-uri, cabinete, sisteme de electroalimentare, sisteme de racire, sisteme de stingere, sisteme de monitorizare;
 • Echipamente active – Switch-uri , Access Point-uri, Controlere , Router-e; Firewall-uri;
 • Aplicatii de monitorizare si administrare.

Cisco Branch
Transformati-va sucursala cu o retea software WAN, servicii de retea si securitate cuprinzatoare, toate intr-o singura platforma.

Cisco Wan Aggregation
Platformele Edge Cisco Catalyst 8500 Series ofera servicii SD-WAN pe scara larga; securitate prin proiectare; siliciu personalizat; si retea multicloud optimizata pentru cloud.

Cisco Industrial
Ofera functii de clasa enterprise in medii aspre si dure.

Cisco Virtual
Obtineti servicii de retea multi-chiriasi pentru cloud public, privat sau gazduit de furnizori.

Cisco Small Business
Alegeti routerul ideal pentru afacerea dvs., cu securitate cuprinzatoare si instalare usoara..

Cisco Controllerless Access Points
Poate gestiona pana la 100 de puncte de acces si 2000 de clienti. Solutia poate migra cu usurinta catre implementarea unui dispozitiv sau a unui controler bazat pe cloud, permitand investitiei sa creasca odata cu nevoile tale.

Cisco Indoor Access Points
Cisco Catalyst 9100 access points depasesc noul standard wireless Wi-Fi 6 si ofera excelenta in radiofrecventa pentru medii cu densitate ridicata.

Cisco Outdoor and Industrial Access Points
Acoperirea foarte scalabila ofera conectivitate interioara chiar si in medii dure si zone periculoase.Sun rezistente la temperaturi si conditii meteorologice pentru performante optime.

Cisco Wireless Controllers
Securizeaza-ti reteaua cu segmentarea simplificata si detectateaza amenintarile criptate. Obtine informatii contextuale pentru a oferi experiente personalizate. Actualizeaza reteaua fara intreruperi.

Cisco Cloud Managed Access Points
Cisco Meraki sunt construite din componente de cea mai inalta calitate, optimizate pentru o experienta de utilizare perfecta. Rezultatul: conexiuni mai rapide, acoperire mai mare si mai putine apeluri de asistenta.

Full services. Turnkey projects

Pentru domeniul infrastructurilor IT&Comunicatii, AVITECH ofera o full range of services for Video surveillance:: Auditare si Certificare retele informatice, Consultanta, Proiectare retele date/voce/video, Proiectare Data Center si camere tehnice, Procurare echipamente, Instalare, Configurare, Integrare de sisteme, Maintenance and Technical Support (servicii cu SLA garantat).

Reference works

Over the years, our company has implemented multiple Video surveillance projects, in various fields of activity, such as [State Institutions] Camera Deputatilor, CT Bus Constanta, INCAS, Inspectoratul de Stat in Constructii, Romatsa, [Universities, Schools] Polytechnic University of Bucharest - Campus, Polytechnic University of Bucharest - Precis, Titu Maiorescu University of Bucharest, [Shopping Centers , Retail] Mega Image, ParkLake Shopping Center  Bucuresti, [Office buildings] Expo Business Park Bucharest, Floreasca Business Park Bucharest, Hermes Business Campus, Multigalaxy, Nusco Tower, UBC02 Iulius Town Timisoara, Unirii View, [Corporate] UiPath, WNS, [Financial] Generali, [Industry] Guhring, Jaeggi, Liberty Galati, Odu Sibiu, Rockwool Ploiesti, ThyssenKrupp Sibiu.

On the same topic

Doriti mai multe informatii despre sistemele de networking?

Specialistii nostri in sisteme de networking va stau la dispozitie.

  English