Electro-Voice, cea mai Completa Linie din Domeniul Audio Comercial

Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image
Slider Image

De peste 90 de ani, Electro-Voice proiecteaza si produce solutii de ultima generatie in domeniul sonorizarii profesionale – produse ce depasesc asteptarile publicului, interpretilor si profesionistilor in domeniul audio din intreaga lume. Electro-Voice se remarca prin faptul ca este una dintre putinele companii care isi proiecteaza toate componentele in-house (de la carcase pana la drivere), asigurand o calitate exceptionala pentru fiecare aplicatie audio, indiferent de dimensiunea sistemului de sunet.

Solutiile moderne de sonorizare profesionala se bazeaza pe concepte de retea si integrare multifunctionala, multi-domeniu. De la parcari sau centre comerciale/retail la hub-uri de transport sau arene sportive, sunetul profesional asigura inteligibilitate si claritate maxime.

Electro-Voice ofera solutii pentru aplicatii de sisteme mici, medii si mari. In ceea ce priveste calitatea audio si operarea intuitiva, producatorul american utilizeaza arhitectura de retea media OMNEO – construita pe standarde publice care accepta protocoale actuale, precum rețelele audio Dante și controlul AES70, oferind cele mai inalte niveluri de fiabilitate si redundanta a sistemului.

Produsele Electro-Voice vorbesc de la sine: ofera transparenta si liniaritate completa la nivelul tuturor echipamentelor, astfel incat nevoia de procesare externa este redusa la minimum. Difuzoarele EV sunt proiectate, fabricate și testate pentru o fiabilitate maxima. Iar carcasele difuzoarelor sunt testate la niveluri ce depasesc cu mult standardele de siguranta din industrie.

Indiferent ca este vorba de adresare vocala sau muzica, afaceri sau divertisment, informatii sau securitate, calitatea vietii noastre este legata direct in multe feluri de calitatea sunetului pe care ne bazam pentru a transmite mesaje. Oriunde ne-am afla in lume, ne conectam mai bine printr-o comunicare clara.

Electro‑Voice face parte din familia Bosch Communications Systems, alaturi de Dynacord, oferind cel mai complet portofoliu de solutii profesionale audio si comunicatii din lume: (sisteme de conferinta si adresare publica – Bosch; tehnologie audio profesionala – Dynacord; difuzoare si microfoane profesionale – Electro-Voice).

Sunet exceptional in cele mai provocatoare situatii

Gama EVID (EV Innovative Design) este cea mai completa linie de incinte acustice comerciale din industrie, cu modele cu montare pe perete, pe tavan, suspendate sau incastrate, potrivite acustic si estetic pentru spatii de orice dimensiune si forma, in interior sau in aer liber. Fiecare incinta acustica EVID este proiectata in functie de cerintele integratorilor si ascultatorilor, combinand caracteristici unice care simplifica instalarea, astfel incat sa ofere performanta audio de cea mai buna calitate, valoare excelenta, aspect minimalist si fiabilitate robusta.

EVID poate deveni gama dvs. preferata de produse pentru anunturi si muzica ambientala de inalta calitate. Sunt ideale in amplasamente precum baruri, restaurante, terase, spatii comerciale, holuri si lobby-uri de hoteluri, zone de piscine, aeroporturi, cluburi de fitness, centre religioase, unitati medicale, cladiri de birouri si comerciale, centre de spectacol, arene sportive etc. Cu o solutie EVID pentru orice tip de aplicatie audio comerciala – fiecare oferind o calitate audio superioara si caracteristici extrem de competitive –, utilizatorii pot combina diferite modele pentru a obtine un design optim de sistem, cu un aspect elegant si un sunet consistent, indiferent de numarul de unitati folosite.

Equipments

Montare pe perete

Calitatea profesionala a sunetului, instalarea usoara indiferent de arhitectura incaperilor si fiabilitatea precisa asigurate de carcasele si componentele super-durabile sunt testate la cele mai inalte standarde din industrie. Modelele EVID cu montare pe pereti sunt disponibile intr-o gama extinsa, astfel incat sa puteti selecta produsul care sa se potriveasca ideal atat mediului audio, cat si bugetului dvs. Componentele fabricate intern de catre Electro-Voice, impreuna cu hardware-ul si carcasele durabile garanteaza faptul ca modelele EVID depasesc in termeni de performate produsele concurente – dupa cum o demonstreaza miile de aplicatii din intreaga lume. Atunci cand se doreste o acoperire si un grad de claritate exceptionale, puteti avea incredere deplina in formatele compacte ale gamei EVID, care se integreaza perfect in orice mediu.

Montare pe tavan

Electro-Voice ofera o gama extinsa de difuzoare de tavan in diverse configuratii – solutii de calitate superioara pentru un sunet puternic la inaltime, cu optiuni multiple pentru acoperirea cu precizie a oricaror dimensiuni si forme de spatiu. Toate sunt proiectate elegant pentru a se integra perfect in mediul lor. De asemenea, pot fi combinate si potrivite gratie liniei de produse ce cuprinde inclusiv modele coaxiale, cu tavan inalt, cu profil redus, premium de inalta performanta si subwoofer. Claritatea si acoperirea uimitoare, fiabilitatea dovedita si functiile care contribuie la o instalare rapida si sigura fac din echipamentele EVID alegerea ideala.

Montare suspendata

Difuzoarele suspendate ofera o modalitate convenabila de a dota cu sunet spatiile cu tavane inalte, acolo unde nu pot fi folosite difuzoare conventionale de perete sau cu montare in tavan. Ca si in cazul celorlalte modele EVID, calitatea audio excelenta si acoperirea extinsa sunt o prioritate, ceea ce inseamna ca poate fi acoperita, fara probleme, o suprafata mare cu doar cateva modele suspendate. Designul de ultima generatie al carcaselor optimizeaza si mai mult performanta acustica a acestor echipamente audio. De asemenea, pe langa durabilitate si un stil discret, acestea sunt proiectate pentru a fi usor de instalat si intretinut.

Montare incastrata

Modelele FM (Flush Mount) se potrivesc perfect incastrate in pereti si in tavane, oferind un randament ridicat si o fidelitate remarcabila. Factorii de forma cu profil foarte discret, asociati cu componentele premium proiectate de catre EV asigura combinatia optima de dimensiuni compacte si sunet de calitate care sa inunde incaperea. Carcasele robuste cu nervuri pe spate elimina indoirea nedorita la montaj; iar constructia etansa mentine sunetul concentrat si izolat de incaperile alaturate. Caracteristicile de instalare simpla si flexibila adauga un plus de valoare rafinamentului estetic si acustic. Seria FM inseamna un sunet de inalta performanta intr-un pachet unic cu profil redus.

Applications
 • Retail (mall-uri, hypermarketuri)
 • Corporate (ansambluri/cladiri de birouri)
 • Sali de spectacole (teatre, sali de cinema)
 • Educatie (universitati, campusuri, amfiteatre)
 • Sanatate (spitale, clinici, centre medicale)
 • Arene sportive (stadioane, sali polivalente)
 • Sectorul ospitalier (hoteluri, pensiuni)
 • Centre religioase (lacase de cult)
 • Centre expozitionale (conferinta, meeting)
 • Restaurante, Cluburi, Cazinouri, Sali de fitness
Servicii complete. Proiecte la cheie

Pentru solutii de sonorizare, in domeniul IT&C, AVITECH ofera o full range of services for Video surveillance:Consultancy, Design, Equipment Supply, Installation, Programming , Maintenance and Technical Support..

We pay special attention to integrare a sistemelor de sonorizare cu alte sisteme si instalatii ale cladirilor: Sound, Networking, Industrial communication, Digital Signage sau Audio-Video.

Produsele EVID pot fi vazute si testate in showroom-ul nostru!

Reference works

Over time, our company has implemented numerous sound projects in various fields of activity, of which we can list [State Institutions] the Ministry of Environment and Forests, National Anti-Corruption Directorate; [Universities, Schools] Titu Maiorescu University of Bucharest, Polytechnic University of Bucharest - Campus; [Sport Arena] Stadionul Rapid „Valentin Stanescu”, Stadionul FC Botoșani, Federatia Romana de Fotbal; [Hotels] Aqauris Hotel, Palazzo Lido; [Shopping Centers , Retail] Buzau Gallery Mall, Suceava Gallery Mall; [Office buildings] Openville Timisoara, WNS Gobal Services in Constanta, Emerson Romania, Cluj-Napoca.

On the same topic

Doriti mai multe informatii despre solutiile de sonorizare Electro-Voice?

Specialistii AVITECH in sisteme de sonorizare va stau la dispozitie.

  English