AVITECH is Helvar's partner for Romania

Slider Image
In luna Noiembrie, AVITECH a devenit partenerul pentru Romania al companiei finlandeze Helvar, unul dintre cei mai importanti furnizori la nivel mondial de solutii pentru iluminat inteligent cu reducerea consumului de energie.

Cu sedii in Finlanda si UK, Helvar furnizeaza sisteme si echipamente pentru iluminat inteligent in peste 40 de tari ale lumii.

Iluminatul inteligent este astazi considerat un element esential pentru starea de bine a oamenilor, fie ca se afla acasa, la birou, la cumparaturi, intr-o clinica medicala sau intr-un muzeu. De aceea, sistemele de iluminat inteligent sunt integrate astazi in instalatii electrice dintr-o multitudine de spatii si cladiri cu diferite destinatii: sedii de birouri, hale industriale sau de depozitare, centre comerciale, muzee, parcuri de distractii, arene sportive, sali de spectacol, sali de conferinta, restaurante, hoteluri, spitale, universitati, aeroporturi.

La AVITECH, acordam o atentie deosebita solutiilor care conduc la cresterea confortului si in acelasi timp, urmaresc reducerea consumului de energie. Suntem un furnizor important de solutii de automatizari – BMS pentru cladiri, avem o experienta de peste 15 ani in instalarea de sisteme de iluminat inteligent, rezidentiale si comerciale.

Iata de ce, parteneriatul cu Helvar este esential pentru noi, in intentia de a ne consolida portofoliul cu solutii de top pentru cladiri inteligente si autonome.

Echipamentele furnizate de Helvar sunt considerate unele dintre cele mai bune pentru fiabilitatea and compatibilitatea lor, iar sistemele, extrem de flexibile si cu performante greu de egalat in materie de reducere a consumului de energie.

Principalele sisteme de iluminat inteligent cu reducere a consumului de energie electrica produse de Helvar sunt:

  • Imagine – sistem DALI eficient si scalabil destinat unei largi game de aplicatii de anvergura precum aeroporturi, centre comerciale, resorturi, campusuri;
  • ActivAhead – sistem DALI wireless, scalabil si cu capacitati de auto-invatare (AI), pretabil pentru a fi instalat in spatii de birouri, scari interioare, spatii de depozitare, parcari, zone unde se urmareste atent reducerea consumului de energie;
  • RoomSet – DALI system for lighting control in rooms, repetition rooms, such as classrooms, meeting rooms, hospital wards.

De asemenea, Helvar ofera o gama completa de services precum monitorizarea si mentenanta sistemelor de la distanta, colectarea si analiza datelor necesare predictiilor consumului de energie, a comportamentului cladirii, integrarea sistemelor de iluminat cu alte sisteme si instalatii ale cladirilor.

Sistemele de iluminat inteligent Helvar sunt utilizate in numeroase cladiri din intreaga lume, dintre cele mai recente lucrari de referinta remarcam: Istanbul Airport – cel mai mare aeroport din lume, resortul Marina Bay Sands din Singapore, JW Marriott Ankara, cea mai mare nava de croaziera din lume – Symphony of the Seas, The Dubai Frame, Dubai Mall, Muzeul Olimpic din Lausanne.

Doresti mai multe informatii despre sistemele de iluminat Helvar?

English