De ce putem fi partenerul de care ai nevoie?

partener-siguranta-incendiu
Pentru ca te ascultam

…………………………………………………………………………………………………………

Acel prim rand este pentru nevoile si dorintele tale de siguranta la incendiu. Inainte de a fi contractor de curenti slabi si integrator de sisteme, suntem un bun ascultator si ne propunem sa oferim solutii care sa raspunda nevoilor clientilor, dar care, in acelasi timp, sa le depaseasca asteptarile.

Pentru ca vei colabora cu specialisti certificati

In cei peste 21 de ani de experienta, am format o echipa de specialisti, care prin experienta, expertiza si dorinta continua de a progresa, asigura implementarea cu succes a proiectelor. Acestia sunt la curent cu ultimele tehnologii din domeniu si beneficiaza de training-uri de la diferiti parteneri, ceea ce inseamna ca au capacitatea de a instala, pune in functiune si a intretine echipamente de la diversi producatori. Profesionalismul companiei e demonstrat si de certificarile emise de autoritati precum AACR – securitate, siguranta, IT&Comunicatii, instalatii electrice pentru domeniul aeroportuar; ANRE – instalatii electrice; INSEMEX – siguranta la incendiu pentru medii explozive; IGSU – siguranta la incendiu; IGPR – securitate.

Pentru ca vei beneficia de experienta

Numarul mare de clienti cu care am colaborat reprezinta un indicator de performanta al afacerii noastre si ne bucuram ca de-a lungul anilor am finalizat cu succes multe proiecte de siguranta la incendiu pentru clienti din diferite domenii: cladiri de birouri, centre comerciale, retail, industrie, universitati, scoli, centre culturale.
Ne folosim de aceasta experienta pentru a gestiona eficient resursele implicate in proiect si pentru a ne adapta rapid la diferitele situatii care pot aparea pe parcursul derularii colaborarii.

Pentru ca iti oferim gama completa de solutii de siguranta la incendiu

AVITECH furnizeaza gama completa de solutii de siguranta la incendiu (detectie, alarmare, desfumare, stingere) si este capabila sa asigure pentru aceste instalatii servicii de proiectare, instalare, punere in functiune, mentenanta. Alegerea solutiilor de protectie la incendiu se va face impreuna cu dumneavoastra, in functie de domeniul de activitate, de tipul obiectivului, de nevoile si bugetul proiectului.

Detectie Incendiu | Detectie punctuala, Detectie cu senzori IR si UV, Detectie prin aspiratie, Detectie liniara termica, Detectie gaze explozive, Detectie video, Detectie IR

Alarmare si Evacuare | PA/VA, Display-uri informare, Comunicatii, Iluminat de siguranta, Control Acces, Usi antifoc

Ventilatie | Desfumare

Stingere Incendiu | Stingere cu gaze inerte, Stingere cu spuma, Stingere cu apa, Stingere cu ceata de apa, Stingere cu aerosoli, Stingere cu OxyReduct

Pe aceeasi tema

Doriti mai multe informatii despre solutiile de siguranta la incendiu?

Specialistii AVITECH in sisteme de siguranta la incendiu va stau la dispozitie.

Română