Sisteme de analiza video Axis

Slider Image
Axis Communications

Axis a contribuit la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, creand solutii inovatoare care ajuta la imbunatatirea sigurantei si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete, fiind lider al industriei de echipamente video si de retea. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si regiuni si coopereaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Axis a fost fondata in 1984 si este o companie cu sediul in Suedia, listata pe NASDAQ Stockholm sub numele AXIS.

Aplicatia AXIS Object Analytics

Axis Communications a anulat lansarea aplicatiei AXIS Object Analytics. Aceasta este o aplicatie de analiza video inteligenta ce permite detectarea si clasificarea persoanelor si vehiculelor in functie de nevoile de supraveghere. Aplicatia poate fi utilizata in diferite locatii, inclusive cladiri publice, depozite si parcari. Poate fi preinstalata pe camerele de reta Axis compatibile, fara niciun cost suplimentar.

 

Aplicatia are o interfata simpla ce va permite sa configurati cu usurinta scenario personalizate prin selectarea situatiei declansatoare (cum ar fi patrunderea unui obiect intr-o zona sau traversarea unei linii virtuale) si selectarea obiectului care declanseaza alarmele: persoane, vehicule sau ambele. Datorita algoritmilor inteligenti, aplicatia poate elimina majoritatea surselor de semnal care de obicei provoaca alarme false, cum ar fi vegetatia care se balanseaza in vant, obiectele mici in miscare si umbrele care se misca rapid pe sol.

Caracteristici principale:

  • Sistem analiza video edge;
  • Clasificarea persoanelor si a vehiculelor;
  • Rularea simultana a mai multor scenarii;
  • Interfata usor de utilizat;
  • Preinstalare fara costuri suplimentare.

Aplicatia scalabila de analiza edge analizeaza inregistrarile video pentru a detecta evenimentele direct pe camera, eliminand necesitatea altor echipamente de procesare suplimentare si costisitoare. In plus, acest lucru imbunatateste timpu de procesare a datelor si minimizeaza latimea de banda necesara si spatiul de stocare. Aplicatia Axis Object Analytics ofera o flexibilitate completa, configurarea sa necesitand un effort minim. De asemenea, se integreaza cu sistemul de gestionare a evenimentelor camerei si cu alte solutii de retea, dupa cum este necesar.

Axis Object Analytics este oferita preinstalata in firmware versiunea 10.2 sau ulterioara, fara costuri suplimentare, pe camerele de retea Axis compatibile.

Pe aceeasi tema

Doresti informatii despre solutiile video Axis ?

Română